Serveis

Distribució de productes fitosanitaris i fertilitzants

Des de 1967, el desenvolupament i promoció de nombroses especialitats fitosanitàries (fungicides, insecticides, herbicides, reguladors de creixement i correctors) fa que el 1989 l’empresa MIARNAU AGRITECNO, distribuïdora i promotora de productes d’empreses subministradores de productes per a l’agricultura. Vegeu les nostres distribuicions.

Tractaments post collita

 

Oferim solucions per a problemes de conservació de la fruita en cambres frigorífiques. Des de fungicides fins a segrestadors d’etilè que rebaixen la velocitat de maduració tot complint les normatives de producció ecològica tant a l’emmagatzematge com al transport.

Podem monitoritzar les condicions de conservació durant el transport de la mercaderia: temperatura, humitat, cops, obertura de portes… i enviar les dades en línia.

Disposem d’equips de nebulització i una gran gamma de productes per a la desinfecció de càmeres, obradors i espais d’indústria alimentària. Volem ajudar les empreses a garantir un control total de plagues, fongs i bacteris.

 

 

Assessorament tècnic-comercial.

Assessorament tècnic en protecció de cultius i control de plagues.
L’experiència adquirida durant més de 40 anys i viscuda a la nostra explotació agrícola es tramet a tot el nostre equip tècnic comercial que garanteix un diagnòstic encertat de cada problema i ofereix la solució més eficaç. El nostre assessorament engloba fertilització, reg, noves plantacions, gestió agronòmica i comercialització.

Som especialistes en producció ecològica de fruiters d’os i pepita, oliveres, ametllers i cereals, des de fa més de 15 anys els nostres clients confien en el nostre assessorament.

Assessorament tècnic en post collita per a centrals hortofructícoles.

Disposem de coneixements i productes per a línies de neteja, confecció i envasat de fruita. Recolzat per empreses de pes internacional a l’àmbit de centrals, productes Dencher i processos de post collita com Citrosol i GreenKeeper.

Desinsectació de cereal i productes emmagatzemats

A partir de la collita al camp de cereals, lleguminoses etc, poden ser consumits, transformats o emmagatzemats i contaminar-se i alterar-se per insectes, rosegadors, aus i fongs. La nostra empresa autoritzada per a aplicar fumigants (agricultura) i gasos o productes que generen gasos (biocides), és altament experimentada en desinsectar i desratitzar magatzem, sitges, fàbriques de pinso, farineres i indústria alimentària com a empresa autoritzada per a tractaments fitosanitaris i també biocides, antiga DDD: desinsectació, desratització i desinfecció. Des de 1988, l’empresa MIARNAU AGRITECNO està autoritzada per a aplicar fumigants (abans classificats com a productes molt tòxics) per a la desinsectació de gra emmagatzemat i indústria de transformació, sumant l’experiència adquirida des de 1968 a la gestió i aplicació de bromur de metil, fosfur d’alumini i magnesi.

Les aplicacions són dirigides per personal amb carnet d’aplicador de fumigants. El personal auxiliar d’àmplia experiència està al dia de les obligacions administratives i laborals, amb els cursos de riscs laborals i pertinents controls sanitaris.

Així mateix disposem d’assegurances d’accident i responsabilitat civil.