Empresa

Miarnau Agritecno, S.L. va ser fundada per en Francesc Xavier Miarnau i Domènech, Enginyer Tècnic Agrícola i agricultor.

Des de 1964 va desenvolupar i promoure productes clau en fructicultura i cultius extensius com a tècnic comercial de Zeltia Agraria, a les zones de Lleida i el Baix Cinca.

Actualment l’empresa està integrada per en F.X. Miarnau Domènech, Jordi Miarnau i Teresa Miarnau amb el personal tècnic, comercial i administratiu.  És una empresa de tractaments, serveis i comercialització de productes per l’agricultura, experimentada en sanitat vegetal, control de plagues, direcció i assessorament.

Altres activitats del grup: F.X. Miarnau Conejos dirigeix l’empresa Produccions Agrícoles Segre, S.L. dedicada al conreu de fruiters (presseguer, nectarina, perera i pomera), cereal i olivera a la comarca del Segrià (Lleida) amb més de 100 Ha de cultius propis.

Productes desenvolupats:

Reguladors: Berelex, Regulex, Promalín
Herbicides: Gramoxone, Fusilade, Splendor, Touchdown
Fungicides: Sembral ML, Flutriazol, Carboxina
Fumigants: Fosfur d’alumini y de magnesi
Raticides: Ratack, Kler

Agrobotiga inaugurada el 2020.

Enmig la pandèmia, vam obrir la nostra agrobotiga amb venda física i per la web.

Trobareu productes pel jardí i l’hort com ara llavors,  planter, adobs, substrats, insecticides, fungicides, herbicides, eines i més.

Podràs tenir cura de la teva mascota amb antiparasitaris, pinsos i capricis per a gats, gossos i fures.

Servim pellet per a calefacció industrial (granges, fàbriques etc) i domèstica.