en castellano
Serveis
Desinsectació de cereal i productes emmagatzemats

A partir de la recol·lecció en camp de cereals, lleguminoses poden ser consumits, transformats o emmagatzemats, podent ser afectats i contaminats per insectes, rosegadors i aus. La nostra empresa autoritzada en l`aplicació de productes MOLT TÒXICS, està altament experimentada en la desinsectació i desratització de magatzems, sitges, fabriques de pinso, farines i industria alimentaria com a empresa autoritzada en DESINSECTACIÓ, DESRATITZACIÓ i DESINFECCIÓ (DDD).
Desde 1988, l`empresa MIARNAU AGRITECNO està autoritzada per l`aplicació de productes molt tòxics per a la desinsectació de gra emmagatzemat i productes transformats comptant amb l`experiència adquirida des de 1968 en el maneig i l`aplicació de Bromur de metil y Fosfur d`alumini i magnesi.

Les aplicacions són dirigides per personal que compta amb el carnet d`aplicador de productes molt tòxics. El personal auxiliar amb extensa experiència està al corrent de les obligacions administratives i laborals. Havent efectuat els cursos de riscos laborals i els pertinents controls mèdics.

La nostra empresa compta també amb assegurança d`accident i responsabilitat civil.
Distribució de productes fitosantaris i fertilitzants
Des de 1967, el desenvolupament i promoció de nombroses especialitats fitosanitàries (reguladors, insecticides, herbicides i correctors) fa que en 1989 constituíssim l`empresa MIARNAU AGRITECNO, distribuïdora i promotora dels productes de diferents empreses subministradores de productes per a l`agricultura:
NUFARM

MANICA COBRE

CEQUISA

AFRASA

PROPLANT

AGRICHEM

DE SANGOSSE IBERICA

HEYDT DIETZOLD

SANITRADE

AEB IBERICA
Servicios miarnau
Assessorament tècnic
Assessorament tècnic en protecció de cultius i control de plagues.
La experiència adquirida durant més de 40 anys en la nostra explotació agrícola és transmesa a tot el nostre equip tècnic comercial que garantitza un diagnòstic per a cada problema i ofereix la solució més adient. El nostre assessorament engloba fertilització, reg, noves plantacions, maneig agronòmic, mecanització i comercialització.
Miarnau Agritecno S.L. P.I. Panamá · C/ Jaume Sarroca, 5 - 25170 Torres de Segre (Lleida) 973 796 081 info@miarnau.cat