en castellano
Avisos
Ens hem traslladat
Des del 1964 que F.X. Miarnau, fundador de Miarnau Agritecno, va començar en el món dels fitosanitaris, ha desenvolupat productes com ara el Bromur de Metil, Fosfur d’Alumini i Magnesi, Gramoxone, Actellic, Dursban, K-Obiol, Berelex, Cultar…


En aquest temps, han aparegut noves plagues i han evolucionat els sistemes de control. Miarnau Agritecno adaptant-se contínuament a les situacions canviants, s’ha traslladat a un nou magatzem, al mateix terme de Torres de Segre (Lleida), al Polígon Panamà, C/ Jaume Sarroca 5, enfront de la benzinera.


El nou magatzem disposa de més espai i compleix amb les normatives de seguretat cada cop més exigents. Al mateix edifici, trobarà les nostres oficines i botiga per a donar-vos un millor servei.

Miarnau Agritecno està especialitzat en l’assessorament de conreus de fruiters, oliveres, ametllers, cereals d’hivern, panís..., tant en producció integrada com en ecològic. També som especialistes en el control de les plagues que afecten els productes emmagatzemats i les fàbriques transformadores del gra (pinso, pasta, farineres...).

Aglukon

Miarnau Agritecno S.L. P.I. Panamá · C/ Jaume Sarroca, 5 - 25170 Torres de Segre (Lleida) 973 796 081 info@miarnau.cat